Utbildning polaritetsterapi

Under en helgbaserad grundkurs får du en introduktion till polaritetsterapi genom teori och praktiska övningar. Du lär dig en grundbehandling som balanserar kroppen och stimulerar läkning.
Tänk känslan att kunna hjälpa en vän eller familjemedlem med några få behandlingstekniker och se ett direkt resultat. Inte nog med det, du kommer själv i kontakt med den läkande energin som också gynnar dig själv när du behandlar någon annan.

Kursdatum:
>> Nytt kursdatum hösten 2024 – information om tidpunkt kommer senare

Investering: 2400 SEK (varav 500 SEK är anmälningsavgift)

Plats: Lekvad Storehagen, Berghem (Marks kommun) OBS! katt finns i huset.
Det finns möjlighet till övernattning (några få platser)
ANMÄL DIG GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET LÄNGRE NER PÅ SIDAN

När du lär dig polaritetsterapi får du samtidigt
fördjupade kunskaper om dig själv.

Under kursdagarna får du grundläggande teoretisk bas och blir därefter stegvis lotsad genom varje behandlingsmoment.

Kursen innehåller mycket praktiska övningar för att ge förståelse och insikt hur behandlingarna utförs. Målet är att du ska förstå och kunna utföra teknikerna efter kursens slut.

Polaritetsterapi är en enkel och effektiv behandlingsmetod utan biverkningar som du kan lära dig att behärska. Efter en grundkurs har du kunskap nog för att hjälpa nära och kära att nå en avslappnad effekt i kroppen vilket motverkar stress och spänningar. Du får en förståelse för hur den läkande processen fungerar och hur man kan stärka den.

Du lär dig helt enkelt hur du kan starta en naturlig läkning i kroppen med hjälp av kroppsbehandling, kost, polaritetsyoga och olika förhållningssätt. Kursen pågår under 2 dagar, lördag och söndag.

Tack Gunilla!

Och stort tack för kursen och visdomen!

Visserligen har man tillgång till all visdom via hjärtat men tills jag kan ta emot det direkt via hjärtat lyssnar jag gärna på den som redan kan det och kan förmedla det så bra som du…

/Ohad

Anmälan Polaritetsterapi – Grundkurs

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Utbildningen pågår under drygt ett år med elva kurstillfällen på tre dagar per gång. Varje utbildningstillfälle bygger på en fördjupning av vart och ett av de fem elementen som är en del i grunden för polaritetsterapin. Du lär dig om ett enskilt element åt gången, dess karaktär och hur du utför behandling av varje element samt specifika behandlingar som ligger inom ramen för den aktuella energin.

Den senare delen av utbildningen är inriktad åt balansering av nervsystemet samt strukturell behandling. Du lär dig att betrakta kroppens struktur och hållningsmönster för att se var det finns obalanser och snedställningar. Behandlingsteknikerna är inriktade på att återställa kroppen till sin ursprungliga position i balans.

Du kommer också att få fördjupade kunskaper om kosten och framför allt om polaritetsdieten som är ett starkt hjälpmedel för läkning. Varje kurstillfälle innehåller övningar med polaritetsyoga, ett utmärkt komplement för att stärka och bibehålla livskraften både för dig själv och för patienter.

Genomgången kurs för grundbehandling
krävs för att delta i vidareutbildningen.

Ny Kursstart hösten 2024
Kontakta mig gärna för mer information om du är intresserad via kontaktformulär ovan
eller ring 0720 103538
Kostnad för vidareutbildning: 2900 SEK /kursdel (11 kurstillfällen under drygt ett år)

1 Chakror
2 Eterelementet
3 Luftelementet
4 Eldelementet
5 Vattenelementet
6 Jordelementet
7 Reflexologi
8 Nervsystemet
9 Nervsystemet/struktur
10 Struktur
11 Struktur

Utbildningen varvas mellan teori och praktiska övningar av de olika behandlingsteknikerna samt olika rörelser med polaritetsyoga som gynnar kroppens läkningsprocess.

Mellan varje kursdel övar du som student på de tekniker som lärts ut under senaste kurstillfället. De senare utbildningsdelarna innefattar elevbehandlingar där studenter får ta emot patienter för att successivt komma in i rollen som polaritetsterapeut.