Läkekraften Gunilla Carlberg erbjuder polaritetsterapi som stärker kroppens immunförsvar, släpper spänningar i stela muskler och minskar värk och smärta.

Gunilla Carlberg

Det är mig du möter på Läkekraften. I min första kontakt med Polaritetsterapi fick jag snabb och omedelbar hjälp med min värk. Jag upplevde direkt behandlingens kraftfulla verkan och sedan dess har polaritetsterapi en alldeles speciell plats i mitt liv. Över 30 år har gått och jag kan fortfarande bli förundrad över vilka behandlingsresultat man kan uppnå.

Jag lärde mig polaritetsterapi som behandlingsmetod av Benno och Laura Svensson på Göteborgs polaritetscenter. Jag kompletterade även med utbildning i homeopati och massage men på senare år har jag lagt de färdigheterna åt sidan.

Det är nämligen Polaritetsterapin som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser de fina resultat som dessa behandlingar ger vilket gör att det är där jag väljer att ha mitt fulla fokus. Som medicinsk bakgrund är jag utbildad undersköterska/mentalskötare och har arbetat några år inom vård och psykiatri. Jag har även verkat som lärare, handledare och examinator för Arcanumskolan som utbildar homeopater. Numera håller jag egna kurser och utbildningar om polaritetsterapi

Min vision är att fler ska få kännedom om polaritetsterapi som behandlingsform och förstå vilken hjälp den kan vara mot olika besvär. I Sverige finns än så länge ganska få polaritetsterapeuter och jag har som ambition att utbilda fler för att bevara en kraftfull läketradition.


Dr. Randolph Stone

Dr Randolph Stone

Polaritetsterapi som behandlingsform utvecklades av Randolph Stone (född 1890) som ursprungligen kom från Österrike. I ungdomsåren emigrerade han tillsammans med familjen till USA där han utbildade sig till osteopat, kiropraktor och naturopat. Han arbetade med dessa behandlingsmetoder utifrån sin passion att hjälpa människor till ett friskt liv.

Dr. Stone som var en hängiven sökare hade en stor drivkraft att förfina och utveckla en mer effektiv behandlingsteknik. Detta sökande efter ytterligare kunskap tog honom till Kina för att lära om den kinesiska läketraditionen och därefter till Indien för att studera Ayurvedisk läkekonst.

Samtidigt som han lärde mer om det holistiska sättet att bota fördjupade han sig i meditation, yoga och esoterisk livsåskådning. Ur denna samlade kunskap och visdom utvecklade han en djup förståelse för de subtila principer som ligger till grund för välbefinnande och sjukdom.

Dr. Randolph Stone behandlade framgångsrikt en betydande skara av människor under sin verksamma tid, både i USA och i Indien. I Indien behandlade han utan kostnad människor bland den fattiga befolkningen vilka inte hade råd att söka hjälp hos läkare. Här sökte han ofta efter svårbehandlade fall för att utforska och testa polaritetsterapins effektivitet och läkekraft så mycket som möjligt.

Randolph Stone avslutade de sista åren av sitt liv i Indien där han tillbringade dagarna i lugn och ro med meditation, yoga och andlig livsåskådning. Han lämnade jordelivet 1981 och har efterlämnat en viktig och uppskattad rikedom av kunskap till oss som är kvar.

Tack!


Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.